Funderar du på att sälja din bostad?

Fri värdering och offert – skriftligt

Vi erbjuder som de flesta andra mäklare också en fri värdering av din bostad. Vad som kanske särskiljer oss är att vi alltid lämnar såväl en skriftlig värdering som en offert över mäklartjänsten till dig efter vårt besök.

När du träffat oss behöver du varken kunna läsa mellan raderna eller komma ihåg vad vi pratat om. Tydlighet är nyckelordet för oss.

Det kan också vara tryggt att få någonting i handen inför något så viktigt som en bostadsförsäljning. Det är redan många saker att hålla reda på inför en kommande försäljning. Värderingen innehåller alltid en konkret värdering av din bostad med en viss spridning.

Klicka här för fri värdering!

Begär skriftlig värdering av din mäklare

Eken Mäklare

Varför välja Eken mäklare?

Hög kvalitet. Personligt mäkleri. Och fyllt med erfarenhet. Det är nycklarna i vår mäklartjänst.

Allt som levereras görs med hög kvalitet. Vi samarbetar med riktigt duktiga partners.

Den personliga tjänsten innebär att vi kan skräddarsy försäljningen just för dig och att du alltid har en personlig kontakt genom hela försäljningen. Du riskerar aldrig att bli ”en i mängden” här.

Erfarenhet är en framgångsnyckel i en fartfylld och het bostadsmarknad. Efter många gjorda försäljningar kan man lättare hantera alla typer av försäljningar och människors olika lägen i livet.

Öppningserbjudande!

– 10.000 kr rabatt på vårt ordinarie arvode
– Fri stylingkonsultation inför fotografering
– Vi bjuder på flyttstädningen efteråt

 

Just nu har vi ett öppningserbjudande* till dig som ska sälja din bostad i södra Stockholm någon gång under 2017. Vi erbjuder 10.000 kr rabatt på ordinarie mäklararvode. Dessutom ingår en mycket uppskattad tjänst – stylingkonsultation – inför fotograferingen av din bostad. Med den ökar du möjligheten att presentera din bostad på absolut bästa sätt. Slutligen bjuder vi på flyttstädningen efter genomförd affär – skönt att slippa tänka på sådan bestyr när allt du egentligen vill är att flytta in i ditt nästa boende?

* Erbjudandet gäller vid tecknande av förmedlingsuppdrag senast 2017-06-30. Rabatten dras av efter avslutad affär. Flyttstädningen utförs av etablerad flyttstädningsfirma med garanti.