Funderar du på att sälja din bostad?

Fri värdering och offert – skriftligt

Vi erbjuder som de flesta andra mäklare också en fri värdering av din bostad. Vad som kanske särskiljer oss är att vi alltid lämnar såväl en skriftlig värdering som en offert över mäklartjänsten till dig efter vårt besök.

När du träffat oss behöver du varken kunna läsa mellan raderna eller komma ihåg vad vi pratat om. Tydlighet är nyckelordet för oss.

Det kan också vara tryggt att få någonting i handen inför något så viktigt som en bostadsförsäljning. Det är redan många saker att hålla reda på inför en kommande försäljning. Värderingen innehåller alltid en konkret värdering av din bostad med en viss spridning.

Klicka här för fri värdering!

Begär skriftlig värdering av din mäklare

Eken Mäklare

Varför välja Eken mäklare?

Hög kvalitet. Personligt mäkleri. Och fyllt med erfarenhet. Det är nycklarna i vår mäklartjänst.

Allt som levereras görs med hög kvalitet. Vi samarbetar med riktigt duktiga partners.

Den personliga tjänsten innebär att vi kan skräddarsy försäljningen just för dig och att du alltid har en personlig kontakt genom hela försäljningen. Du riskerar aldrig att bli ”en i mängden” här.

Erfarenhet är en framgångsnyckel i en fartfylld och het bostadsmarknad. Efter många gjorda försäljningar kan man lättare hantera alla typer av försäljningar och människors olika lägen i livet.