Vilka är vi?

”Eken” – bortglömt smeknamn för Stockholm

Besjungen av bland andra Olle Adolphson och Fred Åkerström är Eken kort och gott ett äldre smeknamn för vår huvudstad. Kanske har du någon gång hört uttrycket ”ekenslang” eller ”ekenkis”?

Efter lång och trogen tjänst…

Efter drygt tio år som mäklare har jag tagit steget och öppnat Eken Mäklare. Med lång erfarenhet och många försäljningar i bagaget, växte viljan om att arbeta på mitt eget sätt och med egna idéer. Namnet Eken Mäklare (Eken fastighetsmäkleri) registrerades redan 2005. Bobutiken öppnades i januari 2017.

Fredrik Notini, grundare av Eken

Gamla ”Eken”

Fredrik Notini

Mäklare: Fredrik Notini

Högskoleutbildad fastighetsmäklare som har arbetat på såväl mindre som större byråer sedan 2005. Jag har hela tiden arbetat i södra Stockholm och på Södermalm. Merparten av tiden verkade jag på Mäklarhuset i Söderort, där jag även startade och drev en bobutik i fem år.

Jag har förmedlat de flesta typer av boenden; tomter, fritidshus, bostadsrätter, nyproduktion, lokaler, villor, radhus – och till och med kolonistugor!

Under en spännande vecka för ett par år sedan sålde jag en lägenhet på Södermalm för nästan 100.000 kr/kvm. Kort därefter hjälpte jag en säljare i Ösmo söder om stan och sålde deras radhus för 3.000 kr/kvm! Stora prisskillnader – men samma engagemang i mäklartjänsten förstås! Det är det som är roligast med att vara mäklare – att yrket alltid bjuder på nya äventyr.

Stylist: Ann Holm

Att styla sitt boende inför försäljning är viktigt!

Cerpentin styling group är en av de äldsta stylingbyråerna i Stockholm och drivs av Ann Holm. Med vårt samarbete kan vi erbjuda allt från våra stylingkonsultationer inför fotograferingen av bostaden, till komplett styling av tomma hem. En mycket uppskattad tjänst som levereras med passion och engagemang.

Vi vågar lova att det är få stylister i Stockholm har så uteslutande nöjda kunder! Läs mer på

www.cerpentin.se

cerpentin

Ann Holm